- Saffransmarinerad kycklingfilé med soltorkade tomater & svarta oliver i en len balsamicovinegrette
- Helstekt fläskfilé i tunna skivor med purjolök & kapris, täckt med senapsdressing och färskriven pepparot & ruccola
- Tyskt kallrökt Westfahlen skinka i tunna skivor
- Två sorters melon samt chornichonsgurka och soltorkade tomater vid sidan om
- Tomatsallad med tunt skuren rödlök, mozzarella, färska örtkryddor samt vinegrette
- Potatissallad med strimlad rödlök, bacon, finhackad smörgåsgurka & gräslök. Blandad med olja, vinäger samt dijonsenap
- Krispig sallad bestående av isbergs-, ruccola-, rose & lollorossosallad
- Fint skurna grönsaker med fetaost
- Basilika & vitlöksdressing
- Fransk lantbrie med blandade kex som garneras med vindruvor
- Husets lantbröd & smör
Vi kan även anpassa menyerna efter dina behov.
Pris: 325 kr/person vid minst 10 personer.
Välkommen med din förfrågan, antingen via catering formulär eller via telefon.